Webdesign 2019-10-28T14:24:18+00:00

Webdesign: a mai honlapkészítés egyik legfontosabb összetevője

A webdesign alapvetően befolyásolja a weboldal sikerét

A profi vizuális megjelenés elengedhetetlen abban az esetben, ha cégünk tényleges értékeit szeretnénk bemutatni. Azon honlapok, ahol többet foglalkoztak a megfelelő arculattal és designnal több érdeklődőt eredményeznek.

Ez abból is adódik, hogyha brand-et építünk, és odafigyelünk a vizuális megjelenésünkre jobb első benyomást tehetünk az érdeklődőkre. Így nemcsak könnyebben fognak azonosítani, hanem szívesebben is ajánlanak. Ezen oldalak esetében a látogatók oldalon eltöltött ideje is több, kevesebb a lepattanás, ebből adódóan jobb eredményeket érnek el organikusan is.

Ha tudatosan tervezzük arculatunkat az összes csatornán, ahol jelen vagyunk, akkor az érdeklődőink egy szervezett, profi céget fognak látni, mely ügyel a külsőségekre is.

Webdesign - a honlapok egyik legfontosabb alkotóeleme

Webdesign tervezés

  • Céges logó tervezése – a logó az egésznek az alapja. Ma már logó nélkül sajnos komolytalannak vesznek bennünket. Ha pedig nem megfelelő a cégünk logója, akkor az negatív hatással lehet eredményeinkre.

  • Kisarculat tervezés – A profi megjelenés alapja. Vizuális kommunikációnk jelentősebb, mint azt sokan hiszik, segítségével megfelelően képviselhetjük cégünket.

  • Teljes arculat tervezés – Tudatos márkaépítés és egységes arculat elengedhetetlen, ha professzionális összhatást akarunk kelteni az emberekben.