honlap karbantartás 2018-03-25T10:02:19+00:00

Honlap karbantartás – aktualitás és biztonság fenntartása

Honlap karbantartás – tudd biztonságban hosszútávon oldalad

A legtöbb honlapot biztonsági szempontból nem készítik fel eléggé a hosszútávú működésre. Ha pedig ezen oldalakat elhanyagoljuk, akkor könnyedén fel fogják törni sajnos. A ma használatos keretrendszereknek ez a legnagyobb hátránya. Illetve emiatt sokan nem szeretik a WordPress-t. Pedig lehet biztonságos egy WP oldal is éveken keresztül. Ehhez a megfelelő óvintézkedéseket kell megtenni mindössze, valamint időnként karban kell tartani.

Az általunk készített honlapokat az átadás után egy évig minden esetben karbantartjuk. Az egy év pedig akkora távlat, hogy biztosan kell rajta információkat aktualizálni. Ezért korábbi megrendelőink legtöbbje a kettőt együtt szokta elvégeztetni velünk.

Az üzemeltetés és adatbiztonság ma már hetente – kéthetente minimális időráfordítással megoldható. Tudjuk azonban, hogy a legtöbben nem érik el, vagy nehezen érik el fejlesztőjüket, és ebből szokott a legtöbb probléma adódni. Egy feltört honlapot több nap munka kitakarítani és helyreállítani. Ne várd meg míg erre kerül a sor, vedd fel velünk a kapcsolatot.

  • Minden fontos frissítést telepítünk 24 órán belül. A többi frissítést is feltesszük heti – kétheti rendszerességgel (függően az oldal aktivitásától – a tűzfaltól kapott statisztikáktól és a frissítések jellegétől).

  • A kért módosításokat, adat aktualizálásokat 24 órán belül garantáltan elvégezzük.

  • Folyamatosan monitorozzuk a honlappal kapcsolatos főbb információkat.

  • Javaslatokat adunk az oldal további fejlesztésére, melyek a sikerek elérésének érdekében fontosak lehetnek.

  • Kardinális az oldal működését befolyásoló fejlesztéseket előbb teszt környezetben végezzük el. A ilyen esetekben az éles oldalon éjszaka dolgozunk, olyan időszakban, amikor nincs látogatottság. Ezért a karbantartási és fejlesztési műveletek során nálunk nincs kimaradás az oldal elérhetőségében!

Tudd biztonságban honlapodat!

Lépj kapcsolatba kolégáinkkal

Kapcsolat