Linképítés – Kerülj előre a Google-ben és sokszorozd meg látogatottságod! 2019-11-15T17:14:22+00:00
Profihonlap - Linképítés

Kerülj előre a Google-ben és sokszorozd meg látogatottságod, árbevételed!

Bővülésünkből adódóan új ügyfelek projektjeihez tudunk hozzálátni szinte azonnal. Ezért bevezető akciót indítunk leendő partnereink számára, már 20.000 Forinttól választható linképítéssel.

Részletek

Hogyan fogjuk ezt elérni?

Prémium PR cikkekkel és látogatott oldalakról történő linképítéssel

Min. 1500-2000 karakterből (3-400 szó) álló releváns cikkeket publikálunk magas értékű (DA10-30) weboldalainkra, melyek a Te oldaladra hivatkoznak. Linképítésünk más hazai szolgáltatásokkal szemben magasabb minőségű, nagyobb eredményességet elérve, rövidebb idő alatt.

Vágjunk bele

Kinek tudunk segíteni?

 • Webáruház tulajdonosoknak, akik szeretnének nagyobb forgalmat.

 • Weboldal tulajdonosoknak, akik szeretnének több érdeklődőt.

 • Induló projekteknek, akik nem szeretnének heteket várni.

Miért van szükséged linképítésre és mik az előnyei?

Linképítés 2018ban

2020-ban is ez lesz az egyik legfontosabb szempont

A Google rengeteg szempont alapján dönti el, hogy kik kerüljenek előre. Ezek közül az egyik legfontosabb a linképítés. Enélkül ma már nem lehet komoly eredményeket elérni a keresőben. A legkeresettebb dolgok esetében lehetetlen előrekerülni minőségi bejövő hivatkozások nélkül.

Linképítés hirdetés helyett

A hirdetési költségek folyamatosan növekednek

Akik már több éve foglalkoznak online marketinggel biztosan észrevették, hogy a PPC kattintások árai mind az AdWords, mind a Facebook esetében folyamatosan növekednek. Ez sajnos egyet jelent az olvadó profittal, amit az organikus látogatókkal tudunk megmenteni.

Linképítés - látogatottság növelés

Megfelelő mennyiségű látogató nélkül nincs élet az oldalon

A látogatottság növelése kulcsfontosságú a sikeres vállalkozások számára. Ezt tömegesen csak a keresőből lehet gazdaságosan végezni, ha hosszútávra tervezünk. Ráadásul több esetben megfigyeltük, hogy az innen érkező látogatók minősége jobb, mivel a kulcsszavak miatt szegmentáltak.

Miért válassz minket?

Ha eddig eljutottál az oldalunkon, akkor tisztában vagy a folyamat fontosságával és, hogy szükséges befektetés.

De miért bennünk bízz meg?

Több mint 10 éve foglalkozunk e-kereskedelemmel és weboldal / webáruház készítéssel. Több saját projektet is vezetünk, ezért fontos számunkra is, hogy tudjuk mi az ami valóban eredményre vezet és sikeres. Referenciáink között találhatsz szolgáltatókat , kis- nagykereskedelemben érdekelt cégeket és számos webáruházat, a műszaki cikkektől a bútorokig. Hosszútávon dolgozunk partnereinkkel, pontosan, megbízhatóan és diszkréten.

Mi rá a garancia, hogy működni fog?

Ha kíváncsi vagy referenciákra, vagy érdekelnek a részletek kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és minden kérdésedre választ fogunk adni.

Mi rá a garancia, hogy működni fog?

A Google keresési helyezések esetében ma már senki sem szokott garanciát vállalni. De mi a munkánkra, annak igényességére, és az abból következő forgalom, látogatottságnövekedésre IGEN, hiszen nap mint nap dolgozunk azon, hogy sikereket érjünk el. Tudjuk, hogy mi az ami segíteni fog céljaid elérésében és garantáljuk, hogy együttműködésünk során ezt fogjuk szem előtt tartani.

Linképítés - Kerülj előre a Google-ben és sokszorozd meg látogatottságod

Prémium Linképítés PR cikk árak

Bronz csomag

20000Fthavonta
 • 6db Prémium PR cikk alapú link

Arany csomag

35000Fthavonta
 • 12db Prémium PR cikk alapú link

Ezüst csomag

45000Fthavonta
 • 20db Prémium PR cikk alapú link

A linképítés egy hosszútávú keresőmarketing stratégia. Ezért a megrendelést követően kb. 4-6 hónap alatt tudunk majd elérni komolyabb eredményt tartósan, függően az adott kulcsszavaktól és a konkurensek minőségétől és aktivitásától.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, mely után kollégánk keresni fog és el fogja mondani a további teendőinket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  [wpgdprc "Hozzájárulok, hogy a profihonlap.hu üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében."]

  Miért vágj bele most?

  Bevezető ajánlatunk bónuszai:

  • Ha 6 hónapra rendeled meg a szolgáltatásunkat, akkor a fizetendő végösszeg 10%-át átvállaljuk és elkészítjük weboldalad elemzését 45.000 forint értékben.

  • Minden a bevezető ajánlatban résztvevő ügyfelünk számára 30 perc konzultációt adunk, mely során egyeztetett időpontban szakértő kollégánk segít minden a vállalkozás online jelenlétével kapcsolatos kérdésben.