Ingyenes honlap: mennyit fog érni valójában?

//Ingyenes honlap: mennyit fog érni valójában?

Ingyenes honlap: mennyit fog érni valójában?

Manapság igen népszerűek az ingyenes holnapkészítők és ehhez hasonló alkalmatosságok. Ezzel kapcsolatosan szeretnék rávilágítani pár dologra, amit kérlek, fontolj meg, mielőtt az olcsó megoldás mellett tennéd le a voksodat.

Valóban ingyenes honlap?

Szögezzük le a legelején, hogy senkit sem akarok meggyőzni. De ahhoz, hogy jó döntést hozz, rálátással kell lenned a következményekre.

Manapság már alapvető dolog a honlap. Míg régen már az jónak számított, ha volt céges honlapod, ma ez már kevés. Ma már jobbnak kell lenni. Több információt kell nyújtani, mindezt profi körülmények között. Hiszen ha ez nem valósul meg, akkor a látogató pont egy keresésnyire lesz az összes konkurensedtől. Igen ez a verseny ennyire kiélezett, és a komoly eredményekhez komoly munkára van szükség. Ebbe nem férhet bele céges szinten az ingyenes honlap igénybevétele.

És, hogy miért?

Alapvetően a legmeghatározóbb oka a keresőoptimalizálás. Ebben gyenge ez a fajta megoldás. De nem csak ebből adódik a tapasztalat, hogy a legtöbb ingyenes honlap látogatottsága igencsak alacsony. Konverzióval kapcsolatosan nincs információnk, de nem hiszem, hogy jobb lenne e téren, hiszen elég kötött rendszerekről van szó.

Nem fognak benned megbízni egy ilyen honlap esetében a látogatók, mert nem lesz meg az a profi hatás, amit egy saját egyedi honlap adhat. Sőt adott esetben még az ingyenes / olcsó honlapokra kapunk reklámokat is. Ami pedig presztízsünknek nem fog jót tenni.  Tehát, ha időt és energiát szánsz a webes megjelenésedre, akkor nem fér bele ez ma már. Olyan, mintha a cégneved.hu oldalon a kapcsolatban a cégnév@citromail.hu lenne. Te mit gondolnál ezt látva?

Mi a legnagyobb differencia a profi honlap és az ingyenes között?

Egyediség, optimalizáltság, koncepció, tervezettség és még sorolhatnám. Egy jó honlap új megrendelésekkel, vevőkkel fogja a vállalkozásodat szolgálni. A céged növekedhet és új ügyfelekkel, ügyfélkörökkel bővülhet. Ehhez azonban nem egy ingyenes honlap fog a segítségedre lenni, hanem egy profin összerakott koncepció. Viszont, ebben tudunk segíteni!

2018-03-27T18:04:28+00:00