honlapkészítés 2018-03-28T15:28:05+00:00

Honlapkészítés — egyedi igényeid új weboldaladra szabva

bonyodalmak és csúszás nélkül, rövid idő alatt

Kérd mielőbb ajánlatunk!
Profihonlap: Teljes körű ügyintézés
Teljes körű ügyintézés
Profihonlap: Piacvezető szakmai háttér
TOP szakmai háttér
Profihonlap: Ügyfeleink bármikor elérnek
Bármikor elérhetőek vagyunk

Hogyan vágunk bele új honlapod elkészítésébe

A honlapkészítés egy rendkívül összetett folyamat. Sok kérdés és irány közül le kell pontosítani azokat, melyek a célunk elérésében segítségünkre vannak. Ebben leszünk a segítségedre. A tervezés folyamatától az átadásig folyamatosan dolgozunk a honlapodon, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb sikereket érhesd el.

Az egészen kicsi landing oldalakról a teljesen egyedi weboldalakig mindenben rendelkezésedre tudunk állni. Ha e-kereskedelemi megoldásokra van szükséged, webáruház nyitás előtt állsz, akkor is segítségedre lehetünk. Az elmúlt években nyitott webáruházaink több-száz milliós forgalmakat bonyolítottak ügyfeleink számára. Így van bőven referenciánk, melyet részben a weboldalon, részben kapcsolatfelvétel után meg is tudunk mutatni.

Mielőtt belevágunk: mire lesz szükség a honlap elkészítéséhez?

  • Tudnunk kell, hogy pontosan kinek szól a honlap. Ez elengedhetetlen, hiszen ha tudjuk a célcsoportodat, akkor tudni fogjuk, hogy hol és hogyan érjük el őket.

  • Mi a célja a honlapnak? Azt már tudjuk, hogy ki a célcsoportunk. Meg kell viszont pontosan határozni, hogy mit akarunk a célcsoportunkkal elérni. Mi a célunk a honlappal,  értékesíteni szeretnénk, oktatni, információt átadni, népszerűsíteni, bemutatni, vagy érdeklődőket szerezni.

  • Hogyan épüljön fel tartalmilag a honlap. A célcsoport és a cél után pontosan tudnunk kell, hogy milyen tartalmakkal számolhatunk. Mit szeretnél a honlapra feltenni korábbi anyagaidból, ha vannak, vagy milyen új anyagokat kell elkészíteni.

Profihonlap: mire van szükség a honlapkészítés megkezdéséhez?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket fogunk feltenni, annak érdekében, hogy pontosan megtudhassuk azt, hogy, hogyan építsük fel új honlapod. Ma már nem elegendő az online jelenlét facebookon. Vannak olyan szolgáltatók, akik számára ebben kimerül az internetes jelenlét. Viszont ők rengeteg üzlettől esnek el. Mivel ránk találtál és mélyebben szétnéztél nálunk tudjuk, hogy ezzel Te is tisztában vagy. Mint ahogyan azzal is, hogy a sikerre, látogatottságra nincsen bevált recept. Csak a komoly munka fog tartós eredményeket hozni, melyhez a kellő tapasztalat és háttér elengedhetetlen. Enélkül a mi honlapjaink is egyek lennének a sok közül.

Ha fontosak a korábban említett eredmények számodra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és kezdjünk el együtt dolgozni a sikereid érdekében!

Szeretnél hosszútávon sikereket elérni új honlapoddal?

Keresd fel kollégáink

Kérd mielőbb ajánlatunk!